Långa sous vide

by gilius on 5 november, 2010

Idag skall det bli långa från senaste Norgeresan. Tanken är att köra den sous vide enligt Douglas Baldwin, detta ger att den skall vara i 57c vatten i ca. 35-40 minuter. I påsen tänker jag mig smör och salt, till detta bara en enkel sallad med bladspenat. En hyfsad butelj med vitt skall det också bli. Skall bli spännande att se hur fisken blir i konsistensen och vilken opacitet den får efter denna behandling.

Kolla gärna in Douglas Baldwin

{ 4 comments }

Erik Sonesson november 5, 2010 kl. 15:14

skönt att se att du tar matlagning på allvar!

Katarina Hammar november 5, 2010 kl. 19:11

Nu visar det sig att det kommer att ta 40 min istället för 3-5 min som Olle utlovat, hmmmmm, magen kurrar…

Olle Hammar november 5, 2010 kl. 20:11

Ett litet fel belv det, 40-45 min skall det vara, annars blir det ljummen sushilånga

Katarina Hammar november 5, 2010 kl. 21:11

Tröstäter ost så länge…

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: