ICA Tre Högar, Linero

Besökte detta svarta hål av gastronomi, skulle bara fixa något snabbt då duger de hjälpligt. Kom in genom dörren och det första man får syn på är att en kassa är öppen och en kö på 10-15 personer. I det läget bara vänder man på klacken och år, inte nog med att man skall betala deras överpriser, de skiter bara i att leverera den service man faktiskt betalat för.

I jämförelse är ju ex. Netto ganska bra då de klart deklarerar att man får nöja sig med en lägre servicenivå, men också lägre priser.

Nej , allmänt upprop mot den dåliga servicen i Sverige. Då jag de senaste åren tillbringat en hel del tid i Seattle, Usa under somrarna så får man en bra känsla av vad riktig service är. Frächa affärer, toaletter som inte kostar, personal som är vänlig och hjälpsam. Skall det vara så j-a svårt att höja sig en liten aning i våra svenska affärer.