Garagebageriet Torna Hällestad

Idag när man öppnar tidningen så ramlar man nästan av stolen, från nästan halva framsidan i C-delen stirrar Anders, Hällestabagaren, min bror, med koncentrerad blick och en mjölig mössa rakt på mig. En stor och bra artikel om deras bageri i Torna Hällestad, och om bröd som bakas på riktigt. Ett snabbt samtal senare så visste jag att han och Malin var riktigt nöjda med artikeln, fina bilder och sakligt bra innehåll.

Alla kunder nås via sms ett par gånger i veckan och numret har varit en väl förborgad hemlighet för de invigda. Nu kommer det nog att spridas i en större skara och operatörerna gnuggar händerna inför intresset av smsbageriet. Nu skall jag börja titta på hur man enkelt och lätt skickar sms till hundratals mobiler, det finns tydligen bara 150 adressplatser i Anders mobil(kanske dags för en ny).

Kul att detta börjar sprida sig mer, förra julen var jag på Björnstorps julmarknad och pratade med ett par damer som födde upp grisar till korvar och en som odlade bin. Mitt i vår diskussion så frågade den ene om jag kände han “Hällestabagaren”, jag lät precis som honom tyckte hon. Jodå, det är min bror blev svaret, och nu har vi ett bra namn på Anders.

Här är länken till artikeln, http://sydsvenskan.se/lund/article558919/Skanes-kultigaste-bageri-ryms-i-garaget.html

Och vill ni ha skånes kultigaste bröd så skicka ett sms till, 0708-305622 eller skicka ett mail till garagebageriet@hammar.se

/olle